Punainen putoaa useamminMiksi Red laskee useammin kuin musta?

Jokainen, joka on koskaan pelannut rulettia ja toteutettiin tilastojen ihmetellyt - miksi yksi väri jää useammin kuin toisessa melko vahva marginaali? Esimerkiksi 30 kertaa 20 kertaa Musta kaatumiset ja vain 10 kertaa Red? Kun nämä kysymykset, pääsääntöisesti henkilö tulee hätiköityjä johtopäätöksiä mega joker ja aloittaa korottamisen. Ja hyvästä syystä.

Suurin ongelma värien pelin rulettia - kaavamaisuuteen ajattelua. On kaksi tapaa ja molemmat ovat olennaisesti menetys pelaajalle.

1. pelaaja ajattelee, että jos pitkään keskeytti punainen, mutta nyt musta on laskea.

2. pelaaja ajattelee Red usein putoaa ja alkaa laittaa sitä.

Joten mikä on ongelma?

Ongelma piilee käsitys mies, hänen halunsa tehdä johtopäätöksiä, ohikiitävä havaintojen että hän on kaikki taitava ja kekseliäs pitää paikkansa ja johtavat välitön menestys. Joten luckless pelaaja millään järjestelmä alkaa pitkäjänteisesti "alus" sitä tai tätä väriä. Vaikka hän ei loppuvat rahat ... tehtäessä johtopäätöksiä siitä, mikä väri putoaa useammin pelkästään tilastojen perusteella kymmeniä tuhansia kertoja! Ruletti - peli perustuu suurten lukujen laki ja siksi väittää hänen kanssaan, hän näki, että koko historian laskeuman "punainen" tai "musta" - on typerä.

On kuitenkin todella, että punainen tai musta rulettia laskee useammin kuin muut värit kymmeniä ja jopa satoja tuhansia kierroksia ja repiä kuin 3 ja 4 keski- neliö poikkeamia. Mitä todellinen vinoutuminen pyörien yhteen suuntaan tai toiseen. Tätä voidaan käyttää, jälleen oikein laskettaessa kertoimet ja ehkä tutkimalla lisätietojen (tila rulettipyörän, valmistaja laitteiston tai ohjelmiston, tarkkuus stat.dannyh). Ja meidän pitäisi aina muistaa, että Red laskee useammin kuin musta, ja päinvastoin vain, jos nauha on viallinen. Ihannetapauksessa - satunnaislukugeneraattori. Mutta mitä ihminen tekee, tuote ei ole täydellinen, ja saattaa sisältää virheitä.

Jos näit Red laskee useammin kuin Musta - älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä. Säästää rahaa. Tarkkailla. Älä kirjoita ja kerätä tilastoja. Neuvoja foorumeilla ja erikoistuneita sivustoja rulettia ystäville. Ja vasta sitten toimia! Ja mitä aiot laittaa - tärkeää saada teoistaan ​​vakaalla pohjalla, eikä spekulatiivisia johtopäätös!